Menu
Menu
Your Cart

Рекламация и замяна

 Замяна на поръчка


В случай, че поръчаната и получена стока се окаже несъответстваща, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ, при условие че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), в оригинална опаковка и с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложени стокова разписка и формуляр за рекламации и замяна. Връщане на бельо можете да направите само и единствено след преглед пред куриер! Връщане и замяна на пробвано бельо не се приема!!!


Рекламации на стоки без дефект


Онлайн магазин Gentleman.bg уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока, при условие че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем, парфюм или цигарен дим), придружена е с оригиналната опаковка, етикети и стокова разписка. Връщане на бельо можете да направите само и единствено след преглед пред куриер! Връщане и замяна на пробвано бельо не се приема!!!


Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано!

  • Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента.
  • Сумите се възстановяват единственно по банков път по посочена от Клиента сметка
  • Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
  • При рекламация се връща стойността на изпратената стока.
  • Връщане и замяна на пробвано бельо не се приема!!!


След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и  ще върнем дължимите суми в срок от 7 работни дни. (Законоустановеният срок е 14 дни!) Сумата ще бъде възстановена на:

  • банковата сметка, която трябва да посочите във формата за връщане!


Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка.


За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към "Отдел обслужване на клиенти" на телефон: 0876530104